+32(0)476.36.62.85 info@le15temps.be

Momenteel te bezichtigen in ons gastenverblijf….

Het verlangen om te schilderen kan komen van een curve, een blik, een huidskleur. Het enige wat je nodig hebt is één emotie.

Valérie Vanden Bulcke

Schilder

Contact

Van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten schildert Valérie Vanden Bulcke al sinds zijn jeugd. Ze identificeerde haar inspiratie voor Afrika en dieren. Ze wordt herkend als dierenschilder en neemt deel aan internationale kunsttentoonstellingen zoals de Internationale Animal Art Fair in Brye sur Marne, waar ze in 2005 een bronzen medaille won. Naast de dierenkunstbeurzen is het bedrijf sinds enkele jaren ook aanwezig op de Salons des Indépendants van Parijs, het Salon d’ Art Contemporain de la Bastille en andere tentoonstellingen in Brussel, Durbuy, Libramont, Antwerpen, enz…..

Zijn schilderijen worden nu permanent tentoongesteld in Parijs in Atelier 17, bij Entre Sable et Bruyère in Saint Benoît sur Loire, Galerie Mikki in Portugal, Art Vision in Californië….

Valérie Vanden Vanden Bulcke wordt sinds 2005 vertegenwoordigd door een artistiek agent voor Parijs.

Valérie Vanden Bulcke is gepassioneerd over Erfgoed, getraind in Heritage Restoration, kalkpleisters en witwatervlekken, tadelakt en Marmorino, maar ook in trompe l’ oeil technieken, fresco’s en ander nepmarmer.

Vandaag heeft ze thuis haar werkplaats opgezet.

Rue Neuve , 39
5030 Beuzet ( Gembloux)
Belgique

www.valerievandenbulcke.be