+32(0)476.36.62.85 info@le15temps.be

B&B in het hartje van Gembloux

Om de geboorte van onze tweeling beter voor te bereiden, is ons gastenhuis niet beschikbaar.

Het plezier om mensen te ontmoeten

4 gepersonaliseerde gastenkamers

Het comfort van een 4 épis accommodatie

Ontdek Gembloux zonder dat u een auto nodig heeft

Het plezier om mensen te ontmoeten

Wij zijn blij en enthousiast om u te laten ontdekken en begrijpen Gembloux en zijn regio. Het ontbijt is voor ons een geprivilegieerd moment om u te leren kennen en de producten van onze regio te ontdekken.
Reist u regelmatig voor werk en geniet u van een persoonlijke uitwisselingsruimte die u in de meeste hotels niet meer vindt? Kom en geniet van een nacht in ons gastenverblijf om de verbinding met uw professionele omgeving te verbreken en uw batterij op te laden.

4 gepersonaliseerde gastenkamers

Elk van onze vier kamers is speciaal ingericht. Zo bieden onze 4 kamers elk een unieke sfeer die past bij uw smaak of uw wensen van het moment. Onze romantische kamer biedt een poëtische sfeer met een ontspannen uitzicht op onze tuin. Onze B&B Travel biedt u een gezellige en warme sfeer. De Urban kamer is geïnspireerd op de decoratie van grote stedelijke lofts. Tot slot biedt onze Design Suite u hedendaagse decoratie door verschillende werken van gerenommeerde hedendaagse kunstenaars.

Het comfort van een 4 épis accommodatie

Onze vier kamers hebben alle comfort: doucheruimte of bad, eigen toilet, tweepersoonsbedden 160cm, Wifi,…
Dankzij het comfort dat wij u bieden, maar ook de speciale aandacht die wij besteden aan de voortdurende verbetering van ons Bed & Breakfast, profiteert onze accommodatie van de officiële erkenning “4 épis” toegekend door de Algemene Toerisme Commissie en het label “Wallonie Destination Qualité”. Tot slot zijn wij aangesloten bij het netwerk “Gîtes et chambres d’hôtes de Wallonie”, een teken van onze verbintenis om u te voorzien van kwaliteitsvolle accommodatie.

Kom en geniet van een comfortabel alternatief voor een traditioneel hotelverblijf!

Ontdek Gembloux zonder dat u een auto nodig heeft

Ons Bed & Breakfast is ideaal gelegen in het hart van Gembloux. U kunt volop gebruik maken van een ruime keuze aan restaurants zonder dat u uw auto hoeft te nemen, te voet de oude binnenstad met zijn abdij en belfort ontdekken, of u kunt zelfs ons gastenverblijf bezoeken met directe en regelmatige treinen vanuit het centrum van Brussel, Brussel Zaventem of Namen en Luik.

Het adres van onze Bed & Breakfast

Rue Chapelle Dieu 47
5030 Gembloux